Účetní program AdmWin - video ukázka rychlého a snadného vystavení faktury

Předvánoční dárek pro obchodníky aneb Ušetři jim čas

Existují Ježíškové, kteří mají napilno více než ostatní. Kdo to je? Mrazíci? Santa Clausové? Superježíšci? Skřítci? Kdo je ten, kdo Vám - Ježíškům, nabízí koupi vánočních dárků?

Účetní program AdmWin

V období Vánoc se objevuje koloběh darujících a obdarovávaných, který se složitě proplétá a překrývá jako spletené větve adventního věnce. Ten ale vytvořily a prodaly něčí ruce. Ve světě vánočních nákupů a trhů jsou jimi obchodníci, kteří se snaží naplnit Vaše vánoční sny. Během toho překonávají nástrahy přetíženého provozu prodejen a sní svůj vánoční sen o spokojených zákaznících. Kdo ale plní přání jim? Kdo jsou jejich Ježíšci?

Někdy to jsou oni sami. Častěji jejich blízcí lámající si hlavu s tím, jak takovým ʹsuperježíškůmʹ udělat na Vánoce radost. My se o to taky snažíme. Nejen ve vánoční čas, ale v průběhu celého roku. Poskytujeme majitelům obchodů dárek ve formě ušetřeného času, a protože víme, že obzvlášť v době Vánoc je to to nejcennější, chceme ukázat, jak na to.

Výběr zboží u dodavatelů, hlídání splatností a placení faktur, evidence zboží a pohyb hotovosti, dokonce schraňování a kontrola správnosti dokladů pro různá daňová přiznání a hlášení zatěžuje práci obchodníků neustále. Navíc přibyla obava o povinnou EET. Co kdyby se takové starosti jednou vyřešily? Není to obchodníkův sen? Asi křičíte, že navýšení zisků je tím snem. Co to spojit? Máme systém, ve kterém nejen že při prodeji položku vyberete ze seznamu a ta se s ostatními vytiskne na účtence EET, ale současně i dostanete skoro hotovou objednávku na dodavatele na chybějící (již prodané) zboží. Tu můžete upravit dle svých zkušeností nebo pohledem do přehledů o ziskovosti a prodejnosti jednotlivých položek. Budete tak k ziskům vedeni a ušetřený čas budete moci věnovat do budování vztahů se zákazníkem, růstu podnikání a své rodině.

Účetní program AdmWin obdaruje volným časem svého majitele na dlouhou dobu. Uleví mu od starostí a ušetří i podnikatelské výdaje spojené s EET, protože se s programem AdmWin podnikatel vyhne pořizování pokladního systému. Stačí mu počítač nebo notebook a tiskárna, které pravděpodobně pro své obchody už využívá. Software AdmWin s EET slouží dobře jako pokladna i jako dohled nad veškerou evidencí a finančním tokem podnikání s tím, že vše se zadává jen jednou a díky hluboké provázanosti pak jen vybírá ze seznamů. K nejčastěji prováděným činnostem jsou volně dostupné videonávody i detailní nápověda. Jakmile zjistíme, že potřebujete víc, najdeme pro Vás řešení formou rozšíření programu. A protože Ježíšek nerad vidí, když dárky nesplní svůj účel a nevzbudí štěstí a úsměv, nabízíme vždy možnost si účetní program AdmWin zdarma vyzkoušet.

Pokud hledáte cenově nenáročný vánoční dárek pro svůj obchod nebo milovaného obchodníka, nastal pravý čas objevit pod vánočním stromečkem ideální řešení. Protože taky chceme být "superježíškem" a vidět na tvářích našich klientů radost a úsměv, těšíme se, až budete v kruhu svých blízkých ukusovat cukroví a broukat si koledy, zatím co program AdmWin bude pracovat za Vás.

Zadání prodejky - účtenky v účetní program AdmWin

Více informací na účetní program, zápis firmy naleznete i na účetní program.

Vyhledávání