Účetní program AdmWin - video ukázka rychlého a snadného vystavení faktury

AdmWin pracuje za Vás - článek na portálech www.Info-...

Účetní programy - ekonomický softwareUž vás nebaví zdlouhavé telefonáty s účetní? Raději se před ní ukrýváte a vypínáte telefon a nechcete kvůli jednomu účtu jezdit z místa na místo? Hromadí se vám na stole faktury, skladové karty a nevíte kam dřív skočit? Účetní programy - ekonomický software S našemi softwary AdmWin můžete být svým pánem! Pomohou Vám rychle vyřizovat objednávky, vystavovat faktury a to vše s veškerým pohodlím Vaší kanceláře nebo domova. Jednoduše si nastavíte komu za co a hlavně kolik platit – daňová evidence už nebude plahočivá a úmorná dřina – stačí vybírat ze seznamu možností, které si nastavíte libovolně podle svých požadavků.

AdmWin jsou softwary, které Vám i Vašim známým ušetří nervy a čas, který byste strávili čekáním na finančním úřadě při podávání Vašeho daňového přiznání, protože náš program AdmWin to udělá za Vás. Dokonale eviduje doklady s DPH a současně vytváří i daňová přiznání, obeznámí Vás i s odvody nebo vratkami. Stačí jen elektronicky zaslat a je vše vyřízeno.

S našimi účetními programy je snadné i podvojné účetnictví – zná každé číslo i název účtu z účetní osnovy, stačí jen vybrat z předem nastavených seznamů. U stejně účtovaných položek lze nastavit i automatické účtování. Účetní programy - ekonomický software Ekonomické softwary AdmWin nejsou jen programy na usnadnění, ale poskytují více informací pro úspěšné rozhodování a řízení. Jedním z mnoha je možnost vytvořit si svůj internetový obchod a společně s aplikacemi AdmWin vytvářet, udržovat a prezentovat Vaše nabídky všem návštěvníkům e-shopu.

AdmWin je program, který Vám a Vaší firmě usnadní práci a peníze, je spolehlivý, snadno ovladatelný, také pro začínající podnikatele nebo účetní.

Jeho přednostmi je myslet za Vás a popostrkovat celý proces kupředu, pomáhat Vám rozhodovat se, co je ještě nutno udělat, nakoupit či zaplatit. I samotné zpracování zakázek je pro něj hračka, schopně je rozdělí podle velikosti a důležitosti. AdmWin je nejen program ekonomický, účetní, mzdový, fakturační, ale i program na daňovou evidenci a účetnictví. Je to program pro firmy budoucnosti.

Více informací na účetní program, zápis firmy naleznete i na účetní program.

Vyhledávání