Účetní program AdmWin - video ukázka rychlého a snadného vystavení faktury

Dokonalé

Pan Radana konečně objevil to, co hledal. Na http://www.admwin.cz nalezl svou spásu. Tedy účetní program, jenž mu byl podle jeho gusta. Ekonomický software pro jeho malou až střední firmu, jenž byl snadno a rychle ovladatelný a přehledný tak, že ho pochopil i on, jenž rozumu minimálně ve finančních záležitostech zrovna moc nepobral. A kdyby snad přece nepochopil ani tento, nic nebylo ztraceno, protože takovým jako on byla k dispozici i okamžitá interní nápověda popisující i vazby na legislativní náležitosti.
Konečně skončí ustavičné problémy s Kalouskem a jeho lidmi, případně s těmi, kdo tyto po volbách demokraticky nahradí a rovněž se budou dožadovat svého desátku. Konečně nebude platit ani moc, což by činil pochopitelně nerad, ani málo, což nebylo po vůli instituci zvané stát. Konečně jej nikdo nebude za nic popotahovat, nebude pomyslně držen pod krkem, penalizován, dušen ve vlastní šťávě.
Rozjel program bez zdlouhavého a nákladného zavádění a nechal si tento poupravit pro potřeby právě své vlastní firmy a zařadil se tak po bok více než čtrnácti stovek šťastlivců, kteří tímto u nás disponují.
Vedl tímto skladovou evidenci ve vazbě na nabídky, poptávky, zakázky, objednávky a jejich fakturace a automaticky se mu tím vytvářela i záznamní povinnost pro DPH, z níž účetní program tiskl daňové přiznání k DPH.
Konečně bude pokoj. Konečně si pan Radana oddechne a bude moci dělat smysluplnou práci namísto toho, aby šílel z hory číslíček, jimž ani při nejlepší vůli nerozuměl. Bude pracoval a účetnictví přenechá tomuto pomocníkovi.
Pan Radana takto záhy dosáhl vlivem účetnictví dosud pozbývané rovnováhy. Jak jenom byl šťasten!
Tedy jen do okamžiku, jenž nepředpokládal. Totiž než mu do účetnictví nahlédla manželka. Protože program byl natolik jednoduchý a přehledný, že si toho nemohla nevšimnout. Program netušil, že měl před paní Radanovou zaretušovat i fakturace týkající se páně Radanových milenek.

Autor: Viktor Pondělík

Více informací na účetní program, zápis firmy naleznete i na účetní program.

Vyhledávání